Ismerj meg

Vic Forgeron

1989-ben születtem Várpalotán. Közgazdaságtant és marketinget tanultam és tanulok most is, azonban gyerekkorom óta írónak készülök. Na, jó. Többnyire. Volt néhány egyéb opció, például mozdonyvezető, szobafestő és régész. Aztán maradt az írás, mert azzal úgy hagyhattam el a szobámat, hogy nem kellett elhagynom a szobámat. Trükkös, tudom.

Eleinte internetes íróközösségekben tettem közé az írásaimat, és mindig hálás leszek a Merengősöknek és a Karcolatosoknak a sok-sok jó és kevésbé jó tanácsért, a visszajelzésekért, és az indokolatlan Twilight fanfictionökért.

2011-ben a Pannon Lapok Társasága által megjelentetett mesekönyvben publikálták az első mesémet. A kötet még ott gubbaszt a polcomon, de évek óta nem mertem újraolvasni. 2017 decemberében jelent meg első mesekönyvem Minka és a felhőfoltozók címmel, valamint egy romantikus novellám az Érints meg!-antológiában. 2018 decemberében megérkezett a második Minka kötet, Minka és a betűvetők címen, valamint egy újabb antológia, a Meghitt pillanatok, amelyben a Távol, mint a csillagok című novellám szerepel.

A korábbi publikációim még Novák Vica néven lelhetőek fel, azonban szeretnék új dolgokat kipróbálni, különböző korcsoportoknak és zsánerekben írni, ezért úgy éreztem, ehhez bizony új írói álnév dukál. Így született meg végül Vic Forgeron, és bízom benne, hogy hamarosan ez a név is szerepelhet majd néhány borítón.


Interjúk

Publikációk

%d blogger ezt szereti: